Despre noi

Suntem o agentie multimedia si inca de la infiintare, in 2007, ne-am dedicat furnizarii de servicii complete pentru clientii nostri, de la concept la executie si productie. Sunt deja zece ani de existenta pe piata a companiei, prezenta sustinuta de experienta vasta si aptitudinile celor din Echipa Noastra.

In ultimul deceniu am lucrat indeaproape cu oameni din companii cu domenii de activitate foarte diferite, de la industriile grele pana la IT&C si industria automobilistica. Fiecare colaborare ne-a rafinat abilitatile necesare pentru a spune povesti care sa vanda, pentru a crea ambalaje care sa fure ochiul, branduri solide, design si grafica in orice stil etc. De asemenea, ne-am ocupat de o multime de proiecte care ne-au solicitat sa lucram cu elemente vizuale foarte tehnice, sa intelegem raporturi functionale complexe in industria grea si sa construim o gama bogata de simulari 3D, la 360 de grade sau VR, atat static, cat si in miscare.

Credem in

Solutii creative pentru probleme, indiferent cat de complexe par sa fie provocarile.

Creatii durabile, care sa fie la fel de actuale si astazi, si maine, si peste ani, independente de moda si tendinte.

Parteneriate pe termen lung. Nu vom refuza proiecte singulare, dar scanteia apare adesea abia dupa depasirea pragului intelegerii rationale. Magia se naste atunci cand incepi sa simti ce isi doreste cu adevarat partenerul tau.

Comunitati puternice, in care sa investim cu inima deschisa si recunostinta. Ne pasa de ce se intampla in jurul nostru si ne implicam profund in initiative sociale.

Echipa noastra

John
JohnFounder - CGI Expert
Omul de la care a inceput totul: inginer in cuget; artist in simtiri.
Andreea
AndreeaCreative Project Manager
Ochiul coordonator al tuturor filtrelor si lentilelor.
Florance
FloranceOfficer Manager
Chipul vesel din spatele cortinei, cu solutii optime pentru orice.
Ana
AnaVisual Storyteller
Mana priceputa care transforma gandul abstract in desen graitor.
Yoko
YokoChief Entertainment Officer
Ham. Ham-ham. Ham ham ham! HAM! Hamhamham… ham.

Our Happy Clients