Despre noi

Istoria noastră

Am pornit în 2007 și am parcurs un drum lung de atunci, lucrând îndeaproape cu parteneri din domenii variate, de la industria grea până la IT&C, agricultură sau medicină.

Fiecare colaborare ne-a îmbunătățit abilitățile în a crea povești care vând, ambalaje care atrag privirea, contribuind în același timp la consolidarea imaginii brandurilor partenerilor noștri.

Astăzi, suntem o echipă puternică, concentrată pe oferirea unui serviciu complet clienților noștri, combinând costuri operaționale competitive, eficiență, transparență și o înțelegere profundă a industriei din care aceștia fac parte.

Ce s-a schimbat odată cu pandemia (2020)?

Impactul Puternic al Pandemiei

În anul 2020, pandemia a lovit ca un fulger și a schimbat dramatic peisajul. Pe măsură ce toți clienții noștri au intrat într-o pauză, am profitat de ocazie pentru a reflecta la cum am putea face lucrurile mai bine și mai rapid. Și astfel a început o nouă călătorie, “Automatizările Creative”.

Soluții Inovative în Managementul Proiectelor

În această perioadă, am dezvoltat o abordare nouă și inovatoare pentru managementul proiectelor, bazată pe automatizare. Aceasta a adus numeroase beneficii clienților noștri, inclusiv livrarea mai rapidă a proiectelor, mai puține e-mailuri, un flux de lucru mai eficient, reducerea orelor de muncă, eliminarea proceselor repetitive, îmbunătățirea calității livrabilelor și mai puține modificări.

Livrarea de Rezultate Excelente

Datorită acestei abordări a managementului de proiect, am reușit să obținem rezultate excelente pentru clienții noștri. Feedbackul lor pozitiv a condus la colaborări pe termen lung și recomandări.

În această junglă a creativității, ne străduim mereu să marcăm o diferență în industria creativă, găsind soluții noi și inovatoare pentru a răspunde nevoilor clienților noștri. Suntem pregătiți să abordăm orice proiect care ne iese în cale, conduși de pasiunea noastră pentru creativitate.

Industrii